Nico’s Bar

Nico’s Bar predstavlja osvježenje u ponude kafića za jutarnju kavu, popodnevno opuštanje, ali i razne jedinstvene evente kojima nećete moći odoljeti i to sve u samom centru Zagreba.

Smješten u zelenoj oazi na popularnom Europskom trgu, Nico’s Bar je moderno i elegantno uređen novi kafić jedinstvenog stila i atmosfere, zbog čega će ga na prvu zavoljeti svi Zagrepčani, neovisno o dobi.

Stil i elegancija su možda dovoljni da privuku ljude, ali Nico’s Bar odličan je i u onom drugom još bitnijem segmentu, te postiže da svi koji jednom kroče u njegovu unutrašnjost ili na prekrasnu terasu imaju želju što prije se ponovno vratiti. Najveće zasluge za taj efekt ima ljubazno, ali profesionalno osoblje Nico’s Bara, koje će uvijek učiniti sve kako bi se osjećali ugodno i ispuniti svaki vaš zahtjev, ako je u njihovoj moći naravno.

Savršen dojam zaokružuje naša spektakularna ponuda pića, pomno i s ukusom odabrana od strane ljudi s iskustvom, kako se ne bi dogodilo da u ponudi nema vašeg omiljenog pića.

Počevši od vrhunske talijanske Vergnano kave i raznih drugih toplih napitaka, osvježavajućih bezalkoholnih pića i prirodnih sokova, do velikog izbora piva, od kojih treba posebno istaknuti odlično Belgijsko craft pivo Nikola’s Tripel i Nikola’s Blond, ovisno koju vrstu preferirate. 

 
 

Ponuda pića

 

Također, Nico’s Bar može se pohvaliti i odličnom ponudom vina iz bogate vinske karte, kao i vrhunskom ponudom žestokih pića, od kojih za muškarce ističemo Cognac Hennessyili ili Courvoisier V.S.O.P., dok za nježniji spol imamo sve vrste ginova koje predlažemo u kombinaciji sa 1724 Tonic Water.

Uz sve navedeno, tu je i happy hour kada znatno povoljnije nego bilo gdje u centru grada možete popiti svoju jutarnju kavu, te razne druge pogodnosti kao što su proslave rođendana, druženja za tvrtke, tematski party, vinske večeri, whiskey tasting party i glazba u živo samo su neke od posebnosti koje izdvajamo.

Stoga ako tražite savršeno mjesto za druženje s prijateljima, poslovne sastanke, opuštanje u večernjim satima, Nico’s Bar je upravo to, ali i puno više.

Naše ljubazno osoblje vas očekuje, samo nas posjetite i sigurni smo da ćete se vratiti ponovno i ponovno.

 

Vole nas svi, neovisno o dobi.