NAŠ INTERIJER ZA VAŠE OPUŠTANJE I UŽIVANJE

Nico's Bar i Bistro nalaze se na reprezentativnoj lokaciji u samom srcu Zagreba, na samo par koraka od glavnog trga. U zelenoj oazi Ban centra u ugodnom i modernom ambijentu sa predivnim zelenim terasama i detaljima za drugačiju i topliju atmosferu. Zbog svojeg položaja, udobnosti i intimnog ozračja izuzetno je pogodan za organiziranje romantičnih ručkova, večera, različitih poslovnih i obiteljskih proslava, kao i svih ostalih prigodnih događanja.

STVARAMO NOVE OKUSE ZA VAS

Povezivanjem tradicije i inovativnosti sa novim kulinarskim tehnikama i modernim trendovima pripreme i serviranja hrane, našim gostima pružamo jedinstvena i nezaboravna gastronomska iskustva. Kreativne ideje i poseban identitet, svježe domaće namirnice i suradnja sa malim obiteljskim gospodarstvima, domaća tjestenina, svježi kruh i slastice radimo sami, te savršenstvo mirisa i okusa obogatilo je gastronomsku ponudu grada.

VI I VAŠE MIŠLJENJE SU NAM VAŽNI

Vaše mišljenje nam je izuzetno važno te Vas pozivamo da nas posjetite u našem ugodnom i toplom ambijentu, osjetite mali dio naše atmosfere i doživite nezaboravna gastronomska iskustva. Dobar tek!

NAŠA MISIJA I VIZIJA

Imamo na umu da je gost najvažniji i vodimo posebno računa o njegovim potrebama. Želja nam je kontinuirano rasti, razvijati se i postati prvi izbor. Želimo biti dostupni svima i poželjan poslodavac našim zaposlenicima. Kako bismo ostvarili našu misiju i viziju, u svemu što radimo, potrebni ste nam Vi.

 
Bistro Bistro
Bar Bar
 

Vole nas svi, neovisno o dobi.