Nico’s Bistro

Nico's Bistro novootvoreno je mjesto u samom središtu Zagreba koje svojom posebnom gastronomskom ponudom praćenom izborom kvalitetnih vina predstavlja spoj bistroa i talijanskog restorana. 

Smješten je u Ban centru na Europskom trgu, a na njegovom meniju nalazi se spoj engleske, talijanske, hrvatske i mediteranske kuhinje pripremljene s posebnim naglaskom na lokalne i sezonske sastojke, ali i vrhunskom domaćom tjesteninom.

FINE DINING
TALIJANSKI RESTORAN

Spoj tradicije i iskustva za svačije nepce

DOMAĆI SASTOJCI
DOMAĆI SASTOJCI

Poseban naglasak dajemo domaćim i sezonskim sastojcima

VINSKA KARTA
VINSKA KARTA

Veliki izbor domaćih i stranih vina

 

Za vrhunsku hranu te ugodnu atmosferu zadužen je naš tim

 

Marinko Čeko voditelj Bistroa

Ljubav prema hrani i vinu rezultirala je dugogodišnjim, bogatim iskustvom rada u ugostiteljstvu. Znanja je stjecao u poznatim barovima i eminentnim restoranima u kojima je surađivao s poznatim kuharima i sommelierima te je i sam bio voditelj Bistroa Apetit koji u to vrijeme osvaja nagradu za najbolji restoran u Hrvatskoj. 

Želja za daljnjim napredovanjem i novim iskustvima dovela ga je u Nico’s gdje nastavlja graditi svoju bogatu karijeru.

Marinko Čeko
 

Andrej Prodanić Chef

Iskusni kuhar s dubokim talijanskim utjecajem, svoje vještine stekao na otoku Capri prije nego je nastavio oblikovati kulinarski identitet u Hrvatskoj. Ranije ponosni šef kuhinje u restoranu Apetit City od 2018. do 2020. gdje je upotrebljavao strast i kreativnost kako bi stvarao nezaboravna gastronomska iskustva. Pridružite mu se kod nas na putovanju kroz okuse i doživite spoj tradicije i inovacije.

 
Nico’s tim
 
{/exp:channel:entries}