Bistro
Nico's Bistro novootvoreno je mjesto u samom središtu Zagreba koje svojom posebnom gastronomskom ponudom praćenom izborom kvalitetnih vina predstavlja spoj bistroa i talijanskog restorana.
Smješten je u Ban centru na Europskom trgu, a na njegovom meniju nalazi se spoj engleske, talijanske, hrvatske i mediteranske kuhinje pripremljene s posebnim naglaskom na lokalne i sezonske sastojke, ali i vrhunskom domaćom tjesteninom.
TALIJANSKI RESTORAN
Spoj tradicije i iskustva za svačije nepce
DOMAĆI SASTOJCI
Poseban naglasak dajemo domaćim i sezonskim sastojcima
VINSKA KARTA
Veliki izbor domaćih i stranih vina
Za vrhunsku hranu te ugodnu atmosferu zadužen je naš tim
Marinko Čeko voditelj Bistroa
Ljubav prema hrani i vinu rezultirala je dugogodišnjim, bogatim iskustvom rada u ugostiteljstvu. Znanja je stjecao u poznatim barovima i eminentnim restoranima u kojima je surađivao s poznatim kuharima i sommelierima te je i sam bio voditelj Bistroa Apetit koji u to vrijeme osvaja nagradu za najbolji restoran u Hrvatskoj.
Želja za daljnjim napredovanjem i novim iskustvima dovela ga je u Nico’s gdje nastavlja graditi svoju bogatu karijeru.
Velimir Cindrić kuhar
Ljubav prema kuhanju usadile su mu mama i baka te se nakon završene Ugostiteljske škole za kuhara u Zagrebu zapošljava u eminentnom restoranu Prasac gdje stječe prva dragocjena iskustva. Okušao se u različitim stilovima kuhanja po raznim Zagrebačkim restoranima te čak dva puta pokazivao vještine kao šef kuhinje.
Za njega kuhanje nije posao već užitak i svakodnevni izazov kroz koji se ostvaruje u svakom pogledu.
Lucija Repić Hargreaves kuharica i slastičarka
Bolja polovica našeg šefa kuhinje po struci je tehničar za računalstvo sa završenim prvim stupanjem Java programiranja. U kuhanje, posebno izradu slastica zaljubila se nakon kratkog sezonskog rada u restoranu nakon čega se oprostila od programiranja i završila program za slastičara na Aspiri.
Prije dolaska u Nico’s iskustvo je stjecala u Hrvatskoj i Španjolskoj.
James Henry Hargreaves chef kuhinje
Rođen u Leedsu, svoj put prema uspješnoj kulinarskoj karijeri započeo je već s 13 godina, a nekoliko godina kasnije odlazi u Leeds u Engleskoj gdje sa 17 postaje chef de partie u Oulton Hall 2 Rossestte restoranu.
Prvo iskustvo šefa kuhinje stekao je već s 21 godinom i to u najboljem talijanskom restoranu u Leedsu Zucco, a znanja i iskustvo je gradio i kao šef kuhinje u restoranima u Španjolskoj i Češkoj.
Vole nas svi, neovisno o dobi.
Najbolja kava u gradu a i najbolji i najpristojniji konobari. Popijte kavu i uvjerite se.
Jadranka Barsic - Google Reviews
Brutalno dobar kafić!
Matea Harambašić - Google Reviews
Minimalisticko uredjenje, vrlo ugodna atmosfera uz diskretnu glazbu. Opustajuća atmosfera za ispijanje kave.