Nico’s Bistro

Nico's Bistro novootvoreno je mjesto u samom središtu Zagreba koje svojom posebnom gastronomskom ponudom praćenom izborom kvalitetnih vina predstavlja spoj bistroa i talijanskog restorana. 

Smješten je u Ban centru na Europskom trgu, a na njegovom meniju nalazi se spoj engleske, talijanske, hrvatske i mediteranske kuhinje pripremljene s posebnim naglaskom na lokalne i sezonske sastojke, ali i vrhunskom domaćom tjesteninom.

FINE DINING
TALIJANSKI RESTORAN

Spoj tradicije i iskustva za svačije nepce

DOMAĆI SASTOJCI
DOMAĆI SASTOJCI

Poseban naglasak dajemo domaćim i sezonskim sastojcima

VINSKA KARTA
VINSKA KARTA

Veliki izbor domaćih i stranih vina

 

Za vrhunsku hranu te ugodnu atmosferu zadužen je naš tim

 

Marinko Čeko voditelj Bistroa

Ljubav prema hrani i vinu rezultirala je dugogodišnjim, bogatim iskustvom rada u ugostiteljstvu. Znanja je stjecao u poznatim barovima i eminentnim restoranima u kojima je surađivao s poznatim kuharima i sommelierima te je i sam bio voditelj Bistroa Apetit koji u to vrijeme osvaja nagradu za najbolji restoran u Hrvatskoj. 

Želja za daljnjim napredovanjem i novim iskustvima dovela ga je u Nico’s gdje nastavlja graditi svoju bogatu karijeru.

Marinko Čeko
 
Nico’s tim
 

Velimir Cindrić kuhar

Ljubav prema kuhanju usadile su mu mama i baka te se nakon završene Ugostiteljske škole za kuhara u Zagrebu zapošljava u eminentnom restoranu Prasac gdje stječe prva dragocjena iskustva. Okušao se u različitim stilovima kuhanja po raznim Zagrebačkim restoranima te čak dva puta pokazivao vještine kao šef kuhinje. 

Za njega kuhanje nije posao već užitak i svakodnevni izazov kroz koji se ostvaruje u svakom pogledu.  

Lucija Repić Hargreaves kuharica i slastičarka

Bolja polovica našeg šefa kuhinje po struci je tehničar za računalstvo sa završenim prvim stupanjem Java programiranja. U kuhanje, posebno izradu slastica zaljubila se nakon kratkog sezonskog rada u restoranu nakon čega se oprostila od programiranja i završila program za slastičara na Aspiri. 

Prije dolaska u Nico’s iskustvo je stjecala u Hrvatskoj i Španjolskoj.

James Henry Hargreaves chef kuhinje

Rođen u Leedsu, svoj put prema uspješnoj kulinarskoj karijeri započeo je već s 13 godina, a nekoliko godina kasnije odlazi u Leeds u Engleskoj gdje sa 17 postaje chef de partie u Oulton Hall 2 Rossestte restoranu. 

Prvo iskustvo šefa kuhinje stekao je već s 21 godinom i to u najboljem talijanskom restoranu u Leedsu Zucco, a znanja i iskustvo je gradio i kao šef kuhinje u restoranima u Španjolskoj i Češkoj.

Vole nas svi, neovisno o dobi.